Inici > Privat: Afilia’t a les marques de l’ACT > Privat: Marca Turisme Esportiu > Destinacions certificades

Destinacions certificades

L’Agència Catalana de Turisme atorga la marca de Turisme Esportiu a 11 municipis catalans que garanteix que els tant els esportistes d’alta competició com els turistes amants de l’esport tinguin instal·lacions de la màxima qualitat que apliquen les últimes tecnologies de l’esport i serveis adaptats a la seva pràctica esportiva. 

L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona): Aquesta ciutat al costat de Barcelona destaca per les seves instal·lacions completament preparades per a atletisme, natació, futbol i esports col·lectius, així com per la seva llarga varietat d’oferta hotelera.

Calella (Costa Barcelona): A la costa del Maresme, Calella ofereix instal·lacions per nedar, jugar a futbol, fer atletisme, running i anar en bicicleta.


Castelldefels (Costa Barcelona): La ciutat fou una de les subseus dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992, i té el Canal Olímpic de Catalunya, que està especialitzat en rem en aigües tranquil·les i canoa.


Santa Susanna (Costa Barcelona): La localitat ofereix instal·lacions del més alt nivell per a esportistes d’elit i amateurs, i equipaments per a practicar futbol, esports col·lectius, vela i ciclisme de carretera.

Girona (Costa Brava): A més de ser una ciutat que destaca per la seva història i arquitectura, Girona té uns paisatges naturals magnífics al voltant i instal·lacions esportives d’atletisme, natació, tennis, running i ciclisme de carretera.

Lloret de Mar (Costa Brava): Lloret de Mar és una de les millors destinacions per a practicar activitats nàutiques, però també per a fer atletisme, natació, ciclisme de carretera, jugar a esports col·lectius o a futbol. Al llarg de la ciutat també s’ofereix una gran varietat de recursos per als turistes.

Cambrils (Costa Daurada): Essent la ciutat de sortida i meta de tres de les rutes ciclistes a la Costa Daurada, Cambrils és una ciutat costanera certificada en atletisme, ciclisme, futbol i vela, amb allotjaments especialitzats.

Salou (Costa Daurada): Salou és una referència internacional en futbol ja que compta amb el Complex Esportiu Futbol Salou, però també és un indret ideal per a practicar-hi vela, a més a més d’oferir una llarga llista d’allotjaments certificats i activitats esportives.

Sort (Pirineus): Aquest municipi localitzat als Pirineus de Lleida és conegut per a tenir el riu Noguera Pallaresa, la meca del kayak en aigües obertes, dels esports d’aventura i per disposar d’una gran quantitat de parcs naturals al seu voltant.

Amposta (Terres de l’Ebre): Al peu del riu Ebre, les instal·lacions del Centre de Tecnificació de Rem atreuen amants del rem en aigües tranquil·les, i és el lloc escollit per molts equips internacionals que busquen on entrenar.

L’Ametlla de Mar (Terres de l’Ebre): Amb 17 quilòmetres de costa i 25 platges guardonades amb el segell de qualitat mediambiental, l’Ametlla de Mar va rebre el 2015 la distinció de municipi certificat per la disciplina de vela.

 

 

 

Mapa de Catalunya amb les destinacions certificades en Turisme Esportiu

 

PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya