Inici > Afilia’t a les marques de l’ACT > Grand Tour de Catalunya

Grand Tour de Catalunya

Grand Tour de Catalunya. Un viatge ple de viatges.


El Grand Tour de Catalunya (GTC) és un itinerari per conèixer, descobrir, viure, tastar i gaudir de Catalunya en vehicle.

És un viatge i molts viatges a la vegada perquè cada viatger se’l pot organitzar al seu gust, el pot recórrer al seu ritme, en qualsevol moment de l’any, i triar entre una gran oferta d’experiències diverses a fer.

El Grand Tour de Catalunya és una eina de dinamització per al sector turístic fruit d’una tasca de desenvolupament cooperatiu. En el projecte hi han treballat conjuntament l’Agència Catalana de Turisme, la Direcció General de Turisme (DGT), que inclou la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya, i els diferents els patronats de Turisme de les Diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, així com Foment Torisme Val d’Aran i Turisme de Barcelona.

Un producte turístic en format ruta per recórrer tot Catalunya amb vehicle i en diferents dies, descobrir els seus principals atractius patrimonials, naturals i enogastronòmics, així com conèixer la seva gent, les seves costums i les seves tradicions.

El Grand Tour de Catalunya és un recorregut dissenyat seguint les bases del model turístic sostenible que impulsa l’ACT: un turisme distribuït de forma equilibrada per tot el territori, diversificat i de qualitat, que permet descobrir la destinació durant tot l’any.

En el Manual de comercialització hi trobareu tota la informació que necessiteu sobre el Grand Tour de Catalunya: la descripció, els detalls de la ruta, els materials promocionals…

A més, també inclou el Manual d’ús de la marca i detalla quins requisits han de complir les empreses que vulguin proposar alguna experiència turístiques formar part del Grand Tour de Catalunya, els passos que cal seguir i la documentació requerida per formalitzar-ho.

 

Si sou un comercialitzador i voleu organitzar la ruta o bé si sou una empresa catalana i voleu oferir una experiències pel Grand Tour de Catalunya, contacteu amb nosaltres al correu electrònic hola.act@gencat.cat i us explicarem com fer-ho!

Al web grandtour.catalunya.com/ca hi trobareu molta més informació!

 

Icono directori

Manual de comercialització

 

 

 

 

 

En aquest manual es detalla la informació necessària per aquelles empreses que formen o que volen formar part del Grand Tour de Catalunya.

     

 

Manual de Comunicació

 

 

 

 

 

En aquest manual hi trobareu un resum de què és el Grand Tour de Catalunya amb les informacions básiques a comunicar.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya