Inici > Privat: Afilia’t a les marques de l’ACT > Grand Tour de Catalunya

Grand Tour de Catalunya

Grand Tour de Catalunya. Un viatge ple de viatges.


El Grand Tour de Catalunya és una ruta per conèixer, descobrir, viure, tastar i gaudir de Catalunya en vehicle.

Un road trip circular per descobrir l’essència de Catalunya: connecta icones culturals, paratges naturals i plaers enogastronòmics que defineixen la personalitat d’aquesta terra, tant al medi rural com a l’urbà. Un viatge i molts viatges a la vegada perquè cada viatger se’l pot organitzar al seu gust, el pot recórrer al seu ritme, en qualsevol moment de l’any, i triar entre una gran oferta d’experiències diverses a fer. 

Es tracta d’un producte turístic en format ruta per recórrer tot Catalunya amb vehicle i en varis dies, descobrint els seus principals atractius patrimonials, naturals i enogastronòmics, així com coneixent la seva gent, els seus costums i les seves tradicions. 

A més, respon al compromís amb la sostenibilitat de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i que consisteix a fomentar un turisme distribuït de forma equilibrada per tot el territori, diversificat, de qualitat i que permet descobrir la destinació durant tot l’any. 

També és una eina de dinamització per al sector turístic fruit d’una tasca de desenvolupament cooperatiu. En el projecte hi han treballat conjuntament l’ACT, la Direcció General de Turisme que inclou la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya, i els diferents patronats de Turisme de les Diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, així com Foment Torisme Val d’Aran i Turisme de Barcelona. 

Comptem amb tres manuals per facilitar la comunicació del Grand Tour de Catalunya i perquè serveixin de guiatge per a les empreses que el comuniquen i el comercialitzen:  

Al Manual del producte  hi trobareu tota la informació que necessiteu sobre el Grand Tour de Catalunya: la descripció, els detalls de la ruta, els materials promocionals, etc. A més, també inclou el Manual d’ús de la marca i detalla tots els materials i les eines de comunicació disponibles.  

 Al Manual de comunicació hi trobareu un resum de què és el Grand Tour de Catalunya amb les claus bàsiques per comunicar-lo. 

 El Manual de comercialització incorpora la informació necessària per a les agències de viatge i les empreses d’activitats que volen formar part del Grand Tour de Catalunya i especifica els passos que cal seguir i la documentació requerida per formalitzar-ho.   

Si sou un comercialitzador i voleu organitzar la ruta o bé si sou una empresa catalana i voleu oferir una experiència al Grand Tour de Catalunya i teniu dubtes, contacteu amb nosaltres a través del correu electrònic hola.act@gencat.cat i us explicarem com fer-ho! 

Al web grandtour.catalunya.com/ca hi trobareu molta més informació. 

 

PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya