Inici > CCB > Programa Ambassadors > Avantatges

Avantatges

< Tornar a Programa Ambassadors

 

Formar part del Programa Ambassadors de Catalunya permet millorar la visibilitat de la teva universitat, societat, empresa, associació o institució al mateix temps que contribueix activament a la creació de riquesa i de notorietat del territori on s’organitzi el congrés o l’esdeveniment.

 

Però a més…

  • Podràs participar a trobades d’ambassadors on habitualment assisteixen personalitats rellevants de la societat civil catalana.
  • Formaràs part de l’agenda d’actes que s’organitzen des del CCB o l’ACT, adreçats als membres d’aquest programa i/o del sector de les reunions a Catalunya.
  • Disposaràs de fil directe amb la Generalitat de Catalunya a través de l’Agència Catalana de Turisme – Catalunya Convention Bureau, així com amb d’altres organismes i entitats locals que poden contribuir a que el congrés sigui un èxit.
  • Tindràs la oportunitat de generar networking amb tota la comunitat d’ambassadors, accedint a compartir experiències i inquietuds sobre l’organització de congressos i reunions a Catalunya.
  • Gaudiràs de coneixement professional de primera mà sobre Catalunya a través del CCB en matèria d’organització d’esdeveniments professionals.
 

 

PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya