Inici > Accions Promoció > Presentacions

Presentacions

Les presentacions de l’Agència Catalana de Turisme

Les presentacions són accions puntuals que l’Agència Catalana de Turisme organitza per informar sobre Catalunya com a destinació turística. Es divideixen entre les restringides al sector professional i les que s’adrecen al públic final.

 

Presentacions per al sector professional

Aquestes presentacions de l’Agència Catalana de Turisme són accions de promoció pensades per a un públic professional i realitzades en els països d’origen d’aquest públic.

Són presentacions presencials en què l’Agència Catalana de Turisme dóna a conèixer els atractius de l’oferta turística catalana, per tal que els presents puguin promocionar o comercialitzar Catalunya en els àmbits respectius.

A vegades l’Agència Catalana de Turisme col·labora amb un partner (una companyia aèria, per exemple) per organitzar presentacions en determinades destinacions. En altres casos, alguns esdeveniments esportius s’aprofiten com un escenari idoni per dur a terme aquestes presentacions i difondre els atractius de Catalunya per a la pràctica de l’esport. És el cas, per exemple, d’algunes gires del F. C. Barcelona.

A Madrid, l’Agència Catalana de Turisme programa cada any diferents cicles de presentacions en el marc del Centre Cultural Blanquerna.

 

Presentacions per al públic final

L’Agència Catalana de Turisme també organitza accions promocionals per donar a conèixer la diversitat de l’oferta turística catalana directament al públic final. Aquestes accions s’acompanyen normalment d’activitats, animacions i representacions de cultura i gastronomia tradicional al carrer.

Els anys de Catalunya en mercats de proximitat, com ara França o Itàlia, són exemples d’aquestes accions.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya