Inici > Notes de premsa > Workshop Meetings & Mobility al FISITA World Congress

Workshop Meetings & Mobility al FISITA World Congress

En el marc del prestigiós Congrés Internacional de Tecnologia de la Mobilitat (FISITA), el Catalunya Convention Bureau (CCB) va realitzar el Workshop Meetings & Mobility que va reunir 14 agències especialitzades en la gestió d’esdeveniments d’automoció i 19 empreses membres del CCB.

Aquesta acció va proporcionar una plataforma única per connectar compradors internacionals amb espais de reunions de Catalunya amb oferta adaptada per a les demandes de la indústria de la mobilitat. L’esdeveniment va tenir lloc el 13 de setembre de 2023 a l’estand de Catalunya dins l’espai expositiu del Congrés FISITA, celebrat al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

Durant la trobada, es van establir més de 180 cites comercials, posant de manifest la importància d’aquesta iniciativa en la promoció de Catalunya com a destí líder per a esdeveniments professionals relacionats amb l’automoció. Aquestes reunions van permetre a les empreses membres del CCB presentar els seus productes i serveis, establint noves connexions i oportunitats de negoci amb agències especialitzades d’arreu d’Europa.

El workshop està vinculat al programa Catalunya Meetings & Mobility, una col·laboració entre el Catalunya Convention Bureau, ACCIÓ (l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa) i OPTIMA (Oficina per a la transformació del sector de l’automoció i de la mobilitat), que té com a objectiu principal situar Catalunya com a destí preferent per a esdeveniments professionals en l’àmbit de l’automoció.

En el marc de l’esdeveniment, ACCIÓ també ha organitzat sessions de ‘pitch’ perquè startups catalanes donin a conèixer els seus projectes davant de grans corporacions, així com trobades entre empreses catalanes i una quarantena d’experts europeus en mobilitat elèctrica.PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya