Inici > CCB > Coneix el CCB

Coneix el CCB

El Catalunya Convention Bureau (CCB) és un programa de l’Agència Catalana de Turisme per donar suport, assessorar i facilitar eines útils a tots els professionals vinculats al turisme de reunions, congressos, convencions i viatges d’incentius. La unió d’esforços de les administracions públiques i el sector empresarial posa a l’abast dels organitzadors de congressos i esdeveniments tota la informació i recursos possibles per situar Catalunya com a destinació qualificada per al turisme de negocis i facilitar la seva elecció entre els professionals del sector. 

Des del CCB també organitzem presentacions, visites comercials, viatges de familiarització i workshops amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta de reunions de la destinació i generar relacions de negoci entre les empreses catalanes i els organitzadors nacionals i internacionals d’esdeveniments. D’altra banda, integrats en l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, el CCB i els seus membres assisteixen a fires i salons especialitzats líders en aquest sector a Europa com l’IBTM de Barcelona i l’IMEX de Frankfurt. 

El CCB ha ordenat i segmentat l’oferta existent de turisme de reunions en dos projectes: Catalunya Congressos i Catalunya Convencions, Incentius i Esdeveniments

Vídeos promocionals d’accions realitzades: 

 

Meet Ambassadors

 

IBTM World 2021

 

 

MEET CATALUNYA

Workshop Driving innovation

 

El CCB és membre de:

         


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya