Inici > Accions Promoció > Trips

Trips

Què és un trip?

Els trips són un instrument de promoció directa i eficaç per donar a conèixer sobre el terreny els atractius de Catalunya i vendre la destinació in situ. Es tracta de viatges organitzats per tal que un grup influent de prescriptors coneguin la nostra destinació de manera que després la puguin promocionar i comercialitzar. L’Agència Catalana de Turisme programa gairebé una seixantena de viatges d’aquesta naturalesa cada any, entre genèrics de la destinació i específics, en funció de les marques territorials o tipus de producte. Els nostres trips segueixen les mesures de seguretat per prevenir la COVID-19. Pots consultar-les aquí.

Tipus de trips

L’Agència Catalana de Turisme organitza tres tipus de trips diferents: fam trips, press trips i bloc trips.

Fam trips

Els viatges de familiarització per a turoperadors turístics (fam trips) tenen una vessant clarament comercial, ja que l’objectiu és que els turoperadors convidats acabin programant la nostra destinació en el seu catàleg o web. Cadascuna d’aquestes accions és particular i genuïna, segmentada en mercats i productes específics: senderisme i cuina, golf, creuers, etc. A més, l’Agència Catalana de Turisme organitza fam trips per complementar altres macroaccions, com el Buy Catalunya.

Press trips

Els viatges de familiarització per a periodistes (press trips) també són una part destacada de l’agenda d’actuacions de l’Agència Catalana de Turisme. Tenen com a objectiu fer que els professionals que hi participen donin a conèixer la nostra destinació en els mitjans respectius. L’elecció dels mitjans que participen en aquests viatges es basa en criteris d’eficàcia, que valoren el nombre, l’impacte i el valor publicitari dels reportatges i articles publicats.

Blog trips

Els blog trips són viatges de familiarització per a bloguers, i amb ells es vol aconseguir que els participants facin difusió de la destinació a través d’Internet i de les xarxes socials (blogs, twitter, facebook, etc). Els blog trips són accions de promoció i de reputació online pensades per incidir en tercers donada la capacitat de prescripció que té la figura del bloguer professional.

Col·labora amb els nostres trips

Si vols que algun dels nostres trips visiti el teu territori o la teva empresa, omple el formulari adjunt i envia’l i avaluarem la teva proposta.
Persona de contacte *
Nom de l'empresa *
Adreça *
Localitat *
Codi postal
Telèfons *
Correu electrònic *
Pàgina web *

Propostes per incorporar als trips (màxim 150 caràcters) *


Idiomes d'atenció al públic (màxim 75 caràcters)


Preu oficial / per pax *
Preu proposta trips act / per pax *
Consento que les meves dades siguin incorporades al fitxer de dades de caràcter personal denominat “Base de dades del sector turístic", del qual es titular l’Agència Catalana de Turisme, amb la finalitat d’utilitzar-les per rebre informació i publicitat de la nostra entitat i d’altres relacionades amb la promoció turística de Catalunya, i comunicació amb el sector turístic nacional i internacional per dur a terme la promoció turística de Catalunya. També dono el meu consentiment per a que les meves dades siguin transferides internacionalment als centres de promoció turística de l’Agència Catalana de Turisme ubicats a França, Bèlgica, Brasil, Regne Unit, Finlàndia, Itàlia, Alemanya, Rússia, Xina, Singapur i EEUU amb la finalitat de comunicar-se amb el sector turístic de l’àmbit territorial respectiu per dur a terme la promoció turística de Catalunya. En tot cas, l’ACT garantirà el compliment de la legislació sobre protecció de dades personals i la implementació de les mesures de seguretat requerides pel RD 1720/2007. Per exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposició al tractament pots adreçar-te a l'Agència Catalana de Turisme, situada a Barcelona- 08008, Passeig de Gràcia, 105- 3a planta; o escriure a la següent adreça: lopd.act@gencat.cat. Per obtenir més informació sobre el tractament teves de les dades personals pots consultar la nostra Política de Privacitat

captcha

PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya