Inici > Serveis de l’Agència Catalana de Turisme

Serveis de l’Agència Catalana de Turisme


T’escoltem, t’assessorem, t’impulsem

L’Agència Catalana de Turisme acompanya i dona suport a les empreses del sector turístic per millorar la seva competitivitat. Ho fem amb pensament estratègic i aprofitant la nostra experiència en el sector.

Per això comptem amb una Cartera de Serveis que dona resposta a les motivacions de les empreses en cadascun dels moments del seu cicle de vida:

  • Emprendre un negoci
  • Connectar amb els mercats i altres empreses
  • Comunicar sobre el negoci en els mercats
  • Actualitzar els coneixements
  • Transformar el negoci

Consulta aquí el dossier de la cartera de serveis.

Aquest és el testimoni d’algunes de les empreses que s’han beneficiat dels serveis de l’Agència Catalana de Turisme.

A continuació podràs conèixer els testimonis en profunditat.

💡Comercialització

Et portem a aquells esdeveniments on pots oferir el teu producte o servei tant a públic final com a altres empreses. També et facilitem una plataforma tecnològica perquè comercialitzis activitats i viatges combinats.

💡Comercialització (empreses MICE)

Organitzem accions per connectar-te amb agències especialitzades i organitzadors d’esdeveniments. T’ajudem a internacionalitzar la teva oferta per generar negoci.

💡Coneixement

Et donem dades perquè prenguis millors decisions. Saber com evoluciona el mercat, quins són els interessos dels visitants per mercats i molta altra informació, és fonamental per millorar els resultats. Entra a la plataforma B2B de l’Agència Catalana de Turisme, accedeix a Intel·litur i consulta tot el que posem al teu abast.

💡Màrqueting i comunicació promocional 

T’ajudem a difondre el teu producte i ampliem el ressò que tenen les teves activitats promocionals. Comptem amb els canals propis de l’ACT i espais a altres operadors o mitjans de comunicació, tant locals com internacionals.

💡Assessorament i networking 

T’acompanyem en els processos de transformació i millora de la teva empresa amb professionals del sector i et posem en contacte amb altres empreses per col·laborar i trobar idees innovadores.

💡Desenvolupament i transformació de producte i servei

Afegim valor al teu producte. El programa de marques de l’ACT certifica la qualitat de les propostes, prèviament avaluades, i es converteix en un instrument per visibilitzar una oferta turística diferenciada i de qualitat.

Explica’ns què necesites! T’oferim serveis que t’ajudaran a impulsar el teu negoci. Contacta amb nosaltres i t’informarem sobre com pots beneficiar-te dels #ServeisACT al correu hola.act@gencat.cat


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya