Inici > Accions Promoció > Fires

Fires

L’ACT a les fires

Per participar a les fires organitzades per l’Agència Catalana de Turisme, cal inscriure’s a través del web: www.act.gencat.cat/firesturisme

L’ACT participa a les fires de turisme més importants que se celebren, atenent els tres grans mercats que visiten Catalunya: l’intern, el de proximitat i l’internacional.

Al llarg de l’any, l’Agència Catalana de Turisme participa en més de quaranta certàmens firals, que es poden dividir en dues categories: fires especialitzades i fires genèriques. Entre aquestes últimes, les de més rellevància són la ITB  de Berlín i la World Travel Market de Londres. A més, l’ACT també està present a les dues grans fires que es fan a Espanya i a Catalunya: Fitur  a Madrid i el B-Travel  a Barcelona.


La participació de l’ACT en fires i salons especialitzats en productes (turisme actiu, golf, natura, gastronomia, negocis, etc.) respon a una estratègia clara de segmentació de l’oferta catalana. A tall d’exemple, es poden esmentar les fires de negocis més importants, com l’IMEX  de Frankfurt o l’EIBTM  de Barcelona o la British Birdwatching Fair , la mostra britànica més important dedicada al turisme ornitològic. 


A aquestes fires, l’Agència Catalana de Turisme hi pot assistir amb un estand propi o bé integrada en el de Turespaña, l’ens oficial espanyol de promoció turística. En el segon cas, l’oferta catalana s’emmarca dins l’oferta global de l’Estat espanyol.

Avantatges

Prendre part en una fira en qualitat de coexpositor de l’Agència Catalana de Turisme ajuda a aprofitar sinergies entre el sector públic i el privat, alhora que aporta tot un seguit d’avantatges a les empreses, com per exemple:

  • Millorar la visualització i posicionament de l’empresa, en participar sota el paraigua d’una marca de prestigi com Catalunya.
  • Gaudir d’avantatges econòmics. Participar en una fira o saló amb l’Agència Catalana de Turisme és menys car que fer-ho de manera individual.
  • Aconseguir més fàcilment qualsevol dels serveis que un expositor necessita en el marc d’una fira.
  

Com participar amb nosaltres a una fira

En les fires a les quals l’Agència Catalana de Turisme assisteix en solitari, són possibles dos tipus de participació:

  • Entitats públiques. Les entitats públiques que actuen sota el paraigua d’una marca turística tenen a la seva disposició els mòduls, un espai expositor agrupat amb la finalitat de sumar sinergies per potenciar una mateixa marca o destinació. Tanmateix, si no hi ha mòdul de la marca turística a la qual pertanyen, poden participar amb un taulell.
  • Entitats privades. Als expositors privats, l’Agència Catalana de Turisme els ofereix una taula de treball a les fires professionals o mixtes i un taulell en les fires adreçades al públic final.

Els interessats a participar en una fira on l’Agència Catalana de Turisme assisteix sota el paraigua de la marca Turespaña, s’han d’adreçar directament a l’oficina espanyola de turisme (OET) corresponent.

Inscriu-t’hi a www.act.gencat.cat/firesturisme

 

Contacte

Si tens dubtes o et cal més informació sobre la participació de l’ACT a les fires, posa’t en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic promocio.act@gencat.cat


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya