Inici > Notes de premsa > Workshop i fam trip associatiu

Workshop i fam trip associatiu

El Catalunya Convention Bureau va organitzar el 3 d’octubre a Món Sant Benet un workshop amb 12 membres d’associacions estatals i 15 empreses i entitats adherides al CCB per promocionar Catalunya com a destinació de congressos.

La dotzena d’associacions, de sectors molt actius com són el mèdic i sanitari, el farmacèutic, el químic, el biotecnològic o el màrqueting, van participar també a un viatge de familiarització de tres dies per la comarca del Bages per conèixer l’oferta especialitzada del territori.

El grup va visitar espais idonis per acollir congressos, seminaris i conferències com Món Sant Benet, el celler Abadal, el restaurant Mas de la Sala, la muntanya de sal de Cardona i l’auditori Valentí Fuster d’aquesta població, el teatre Kursaal de Manresa i el celler Oller del Mas. A més, durant l’estada a Manresa van fer un maridatge de patrimoni i enograstronomia. Per últim, van poder visitar les instal·lacions de la Universitat Autònoma de Barcelona a Cerdanyola del Vallès.

Tant el workshop com el fam trip van comptar amb la col·laboració del Barcelona Convention Bureau, la Diputació de Barcelona, Bages Turisme del Consell Comarcal del Bages i diversos agents públics i privats de la comarca. Amb aquest esdeveniment, el Catalunya Convention Bureau continua consolidant la seva missió de posicionar Catalunya com a destí de referència per a la captació de congressos, destacant la diversitat i excel·lència que la regió pot oferir als seus visitants.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya