Inici > OLOT – GIRONA – LLORET MEETINGS Una iniciativa pionera del Turisme de Reunions a Catalunya

OLOT – GIRONA – LLORET MEETINGS Una iniciativa pionera del Turisme de Reunions a Catalunya

 

Olot-Girona-Lloret Meetings (OGL Meetings), nascut l’any 2015 i que ja és una realitat, és un projecte que ofereix la possibilitat d’organitzar els vostres congressos i reunions als tres territoris que estan sota el paraigües de les iniciatives locals ja existents de la província de Girona: Reunions entre Volcans, Girona City Convention Bureau i Lloret Convention Bureau. El seu objectiu és fusionar els esforços, els valors i els recursos de les tres ciutats amb la finalitat d’organitzar conjuntament els esdeveniments.

 
El seu valor afegit per al client són els tres paisatges molt diferents  – muntanya, ciutat i mar – però que es troben a 35 minuts de distància un de l’altre, i a 60 minuts de Barcelona. Es tracta de territoris que són únics per les seves característiques i aquest fet els fa molt atractius per organitzar-hi qualsevol tipus d’esdeveniment.

 
Olot, capital de la Garrotxa, és un territori ric en paisatges, com és el cas del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, i en gastronomia amb els seus productes autòctons i cuina volcànica. La Garrotxa disposa de més de 40 sales de reunions i espais singulars, i més de 9.605 places hoteleres. Us imagineu una conferència amb el silenci absolut de les muntanyes i en mig dels volcans adormits?

 
Girona, una ciutat plena de cultura i amb més de dos mil·lennis d’història. Disposa d’un palau de congressos i més de 2.500 places hoteleres. A més, té una gastronomia única, ja que és una de les zones gastronòmiques més importants del món, fet que es pot demostrar amb les seves més de 20 estrelles Michellin. Heu pensat alguna vegada sobre la possibilitat de gaudir d’algun dels plats del Celler de Can Roca durant el vostre congrés?

I, Lloret de Mar, que és una ciutat situada a la vora del mar amb espais singulars com els Jardins de Santa Clotilde, i les cales verges situades a la zona. Disposa de 3 palaus de congressos, més de 80 sales de reunions i més de 30.000 places hoteleres. Per què, doncs, no organitzar un congrés en una ciutat tan ben equipada i a 5 minuts caminant de la platja?

 
Segons el Diari de Girona, entre les tres ciutats l’any 2015 van acollir més de 200 esdeveniments corporatius i congressos, en els quals van assistir més de 60.000 persones. És per aquest motiu que van creure que era important configurar-se com un producte únic, conjunt, diferenciat i transversal, el qual actualment s’ha convertit en una iniciativa pionera a Catalunya i a l’Estat espanyol en aquest tipus d’aliances.

 
Trobareu les seves dades de contacte al següent enllaç.

PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya