Inici > Benvolguts/des Ambassadors

Benvolguts/des Ambassadors

Ens plau donar-vos la benvinguda al primer Butlletí d’Ambassadors del Catalunya Convention Bureau del 2018, com també desitjar-vos un any ple d’èxits, nous reptes i nous congressos.
 
En primer lloc, ens agradaria presentar-vos el nostre principal repte d’aquest any 2018: El desenvolupament del  Programa Catalunya Congressos, el qual inclou el Programa Universitats i el seu principal objectiu és potenciar i posicionar el territori català en el sector dels congressos, i ajudar a reforçar encara més el Programa Ambassadors.
Des del Catalunya Convention Bureau volem ajudar-vos en les vostres candidatures, acompanyar-vos en l’organització de l’esdeveniment que aporteu i donar-vos suport en l’organització de les visites d’inspecció per tot el territori.
Per altra banda, comentar-vos que el passat 2017 hem tingut el plaer d’incorporar quinze membres al nostre Programa Ambassadors  i desitgem que el 2018 ens aporti més professionals i experts que puguin atreure congressos i esdeveniments professionals a Catalunya.
Finalment, agrair-vos el vostre interès en formar part del Programa Ambassadors i us animem a contactar-nos per qualsevol dubte que us sorgeixi en l’organització dels vostres congressos.
 
Sònia Serracarbassa
Directora del Catalunya Convention Bureau

PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya