Inici > L’ASSISTÈNCIA ALS CONGRESSOS MÈDICS PODRIA DISMINUIR A PARTIR DEL 2018

L’ASSISTÈNCIA ALS CONGRESSOS MÈDICS PODRIA DISMINUIR A PARTIR DEL 2018

Segons les dades publicades a Hosteltur (17 de febrer del 2017), la indústria farmacèutica destina un total de 120 milions d’euros a l’any per les reunions dels professionals espanyols en l’àmbit de la salut. Però tot això està a punt de canviar a causa de les restriccions en el finançament que les farmacèutiques plantegen introduir a partir de l’1 de gener de l’any 2018.

El nou codi ètic de la indústria aprovat per Eucomed conclou que les companyies adherides a aquesta associació de les empreses relacionades amb la tecnologia mèdica d’Europa, no proporcionaran suport econòmic directe als professionals de la salut pel que fa a la seva assistència a congressos mèdics. Es tem, doncs, que l’Associació Nacional Empresarial de la Industria Farmacéutica Espanyola segueixi els mateixos passos que Eucomed i freni el turisme de reunions del sector mèdic.

Aquest fet podria conduir a una disminució considerable en l’assistència dels professionals als congressos, que segons el president de l’Associació Espanyola d’Antrologia, Medicina Sexual i Reproductiva, “podria reduir-se entre un 30 i un 50%” (Nexotur, 20 de febrer del 2017).


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya