Inici > Sin categoría > Jornada de Membres del CCB

Jornada de Membres del CCB

El director de l’ACT, Narcís Ferrer, va inaugurar el 31 de març la jornada tècnica anual del CCB que va reunir al World Trade Center Barcelona 155 professionals del  turisme MICE.

Sota el lema “Un nou MICE amb impacte socioeconòmic positiu”, la jornada va servir per presentar les noves línies estratègiques, agrupardes en 3 fases: activació, evolució i revolució, que han de permetre la transformació i la plena reactivació del la indústria MICE a Catalunya. Ferrer va assegurar que « hem de ser optimistes amb les perspectives de futur perquè portem molts anys treballant bé, perquè s’han fet bé els deures i en aquesta fase de reactivació sortim molt ben posicionats. Podem declarar l’estat d’optimisme”. En aquest sentit, els professionals assistents a la jornada van conèixer, de la mà de l’Agència Catalana de Turisme del Departament d’Empresa i Coneixement, les claus per a la recuperació d’aquest sector i algunes de les accions del full de ruta centrades en la segmentació, la innovació, la sostenibilitat, la intel·ligència de mercat i el llegat. “És imprescindible una governança col·laborativa publico-privada, -afirma el director de l’ACT- una cooperació sense fissures entre tots nosaltres, és l’únic camí per mantenir l’excel·lent posició de lideratge internacional que té Catalunya en el segment MICE”.

El programa de la sessió també va comptar amb ponències sobre l’estat de situació dels principals mercats emissors i sobre les tendències del segment MICE i la seva progressiva tornada a la presencialitat, a més d’espais de debat i reflexió.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya