Inici > Sin categoría > Fam Trip Val d’Aran

Fam Trip Val d’Aran

El Catalunya Convention Bureau acosta l’oferta MICE de la Val d’Aran a agències DMC del territori a través d’un Fam Trip amb l’objectiu d’incentivar la visibilitat i contractació de serveis, instal·lacions i experiències de la destinació pirinenca.

Transcorregut entre el 6 i el 8 d’abril, amb la col·laboració d’Aran Natura Convention Bureau, els participants van poder conèixer de primera mà les nombroses possibilitats que ofereix la Val d’Aran per al segment del turisme de reunions.

A més del recorregut pel centre històric de Vielha, els pobles d’Unha i Bagergue, i la inspecció als punts de trobada après ski, els professionals del sector MICE català van visitar l’església romànica de Sta. Maria d’Arties, declarada com a bé cultural d’interès Nacional, i el museu de la Val d’Aran. D’altra banda, se’ls va brindar l’oportunitat de degustar la cuina aranesa de la mà de la Tauèrna Urtau d’Arties, la Formatgeria Tarrau de Baergue, el restaurant Casa Rosa de Bagergue i el restaurant del Baish Aran. La jornada va concloure amb un workshop de coneixement i una excursió amb raquetes de neu fins al Refugi de Montgari (Beret).


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya