Inici > Notes de premsa > El Catalunya Convention Bureau celebra la segona edició del Meet Ambassadors

El Catalunya Convention Bureau celebra la segona edició del Meet Ambassadors

 

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, va presidir dijous 28 d’octubre, a Pacs del Penedès, l’acte de reconeixement als representants del Programa Catalunya Ambassadors. El Meet Ambassadors, celebrat al Centre de Visites de Bodegas Torres sota el lema “Fortaleses, Llegat i Aliances”, és la segona edició d’una trobada que té per objectiu generar sinèrgies i oportunitats de col·laboració entre els professionals membres del Programa Catalunya Ambassadors. A l’acte, en el qual hi van participar més de 50 persones, també s’hi van presentar potencials Ambassadors que poden ajudar a contribuir a la generació i captació de congressos i esdeveniments de negocis a Catalunya. 

El Meet Ambassadors va comptar també amb la participació de la directora general de Turisme, Marta Domènech, del director general d’Innovació i Emprenedoria, Lluís Juncà, del director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer, del director executiu de l’Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrrent, i de la directora del Catalunya Convention Bureau, Sònia Serracarbassa.

 El programa Catalunya Ambassadors, impulsat pel Catalunya Convention Bureau de l’Agència Catalana de Turisme, aplega membres actius d’associacions, institucions i col·legis estatals o internacionals que ajuden a promoure Catalunya com a seu per acollir congressos, reunions i esdeveniments professionals. Actualment compta amb 157 membres, procedents de diferents sectors econòmics i de tot el territori, que contribueixen no només al desenvolupament i posicionament de Catalunya com a destinació líder en turisme de congressos i reunions, sinó també a generar valor al territori i a la marca Catalunya. El programa ofereix suport i assessorament als professionals i a les seves organitzacions per facilitar l’organització d’esdeveniments a Catalunya.

 


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya