Inici > Notes de premsa > Catalunya acull l’Aliança Estratègica de CBx Nacionals d’Europa

Catalunya acull l’Aliança Estratègica de CBx Nacionals d’Europa


Del 25 al 26 de gener, la ciutat de Barcelona va ser seu de la trobada anual de l’Aliança Estratègica de Convention Bureaux Nacionals d’Europa, esdeveniment organitzat pel Catalunya Convention Bureau. Aquesta trobada va reunir membres destacats de l’aliança amb l’objectiu de reforçar la posició d’Europa com a destí líder en turisme de reunions.

Durant l’esdeveniment, els participants van tenir la valuosa oportunitat d’intercanviar experiències i compartir coneixements, centrant-se en estratègies que contribueixin al posicionament d’Europa com a referent en el sector MICE. L’intercanvi d’idees i la col·laboració entre els Convention Bureaux nacionals són fonamentals per al desenvolupament conjunt d’estratègies que impulsin la indústria a la regió.

El programa de la trobada va incloure una enriquidora visita al 22@, Districte de la Innovació, així com una ruta pel Centre oficial de divulgació de la Copa Amèrica. Aquestes visites van proporcionar als participants una visió de les capacitats i recursos de Catalunya per incorporar la innovació als esdeveniments.

Fundada el 2014, la Strategic Alliance of the National Convention Bureaux of Europe és una xarxa col·laborativa formada per 29 Destination Marketing Organizations (DMOs) amb l’objectiu comú de consolidar Europa com a destí líder en el sector MICE. Des del 2019, el Catalunya Convention Bureau s’ha unit com a membre actiu.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya