Inici > Arrenquem el Programa Universitats

Arrenquem el Programa Universitats

En primera instància, des del Catalunya Convention Bureau es va crear el Programa Ambassadors amb l’objectiu de donar suport als seus membres i a les organitzacions a les que pertanyen a fi de crear noves oportunitats de negoci i generar coneixement al nostre territori.
Consolidat aquest programa i un cop analitzades les necessitats del sector, s’ha creat el nou Programa Catalunya Congressos del Catalunya Convention Bureau el qual serà el paraigües del Programa Ambassadors i del Programa Universitats.

Per tant, l’altre element que ens donarà suport per desenvolupar aquest nou Programa de Catalunya Congressos i lligat al Programa Ambassadors és el que anomenem Programa Universitats.
Les Universitats són una de les principals fonts d’origen dels congressos i del teixit associatiu, i a través d’elles podrem arribar a detectar i contactar amb aquests possibles nous membres per al Programa Ambassadors.

A part de treballar conjuntament per la captació de nous Ambassadors, establirem una relació de col·laboració i comunicació més fluïda que permeti donar un servei més complet i noves eines a les universitats per a la generació de sinèrgies entre elles i el Catalunya Convention Bureau


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya