Inici > XI ASPC International Forum on Elite Sport 

XI ASPC International Forum on Elite Sport 

L’Associació de Centres d’Alt Rendiment Esportiu (ASPC) ha escollit Barcelona per celebrar el seu XI Fòrum Internacional. Aquesta associació agrupa a més de 80 centres dels cinc continents i entre els seus objectius destaca el fet de fomentar la col·laboració entre els diferents centres d’alt rendiment per generar iniciatives que beneficiïn a l’esport, als atletes i a la societat en general.

El Fòrum tindrà lloc del 8 a l’11 d’octubre i és una trobada per posar idees en comú i establir vies de comunicació i col·laboració mútua entre els diferents centres d’alt rendiment de tot el món.

El nostre ambassador Josep Escoda, cap de Relacions Internacionals i Innovació del CAR de Sant Cugat i secretari general de l’ASPC forma part de l’equip organitzador. La seu serà l’estadi del F.C. Barcelona, ja que per primer cop, l’ASPC i el CAR de Sant Cugat s’han unit per organitzar l’esdeveniment i el F.C. Barcelona aprofita per organitzar la Setmana de la Ciència Esportiva, on tractarà temes com la medicina esportiva, la nutrició o la fisioteràpia.

S’espera que al Fòrum assisteixin centres d’entrenament olímpic i paralímpic, atletes, entrenadors i altres professionals relacionats amb l’esport d’elit.


MÉS INFORMACIÓ: XI ASPC International Forum on Elite Sport 


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya