Inici > Venda

Venda

Canals de venda

L’Agència Catalana de Turisme disposa de canals de venda per ajudar a les empreses a visualitzar i comercialitzar l’oferta turística de Catalunya i per incrementar la satisfacció del turista, a qui se li ofereix la venda com un servei addicional al servei principal d’informació turística.

Canal de venda on line (www.catalunya.com)

  • Comercialització d’experiències turístiques a través del portal Experience Catalunya amb contingut vinculat al portal turístic oficial www.catalunya.com. Si voleu saber més sobre aquest canal de venda podeu consultar aquesta presentació.

Canal de venda presencial (Oficines de Turisme de Catalunya)

  • Comercialització d’experiències turístiques 
  • Comercialització de publicacions i marxandatge
  • Servei de devolució de l’IVA a turistes extracomunitaris (tax free refund)

 

Comercialització d’experiències turístiques

L’Agència Catalana de Turisme ha posat en marxa una plataforma de venda d’experiències turístiques, amb la col·laboració de l’Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVe).

Les empreses que vulguin comercialitzar, a través dels nostres canals, propostes amb un especial èmfasi en el concepte d’experiència, diferencials, atractius i que aportin valor afegit als recursos territorials (turístics), poden trobar més informació sobre el requisits, criteris de validació i procediment per fer-ho en el document Comercialització d’experiències turístiques

Serveis solts

Viatges combinats

 

Testimonis 

 

“Des de Zoo de Barcelona som presents a la plataforma de venda de l’Agència Catalana de Turisme des del mes d’abril de 2014, i valorem molt positivament l’experiència. El volum de vendes a través de la plataforma és molt bo; ens ha ajudat a augmentar la nostra presència i a arribar a un segment de públic, al que fins ara no teníem accés, sense afectar altres canals de venda.” Elvira Eguizabal Ramírez, Cap Unitat Corporativa de Màrqueting i Comercial de Barcelona de Serveis Municipals, S.A.

“Feia temps que algunes agències demanàvem posar a l’abast, d’una manera conjunta, els productes turístics de Catalunya a través d’una plataforma. Creiem que aquesta és un atractiu aparador on persones d’arreu el món, que volen visitar el nostre país, poden inspirar-se per organitzar la seva visita o vacances, amb la seguretat de que estan veient i comprant productes turístics de qualitat que estan exposats d’una manera fàcil i intuïtiva.” Núria Martí i Simó, Directora de Pirineu Emoció.

“Ha estat per nosaltres una experiència interessant, ja que ens ha permès presentar propostes de viatge o idees d’activitats al viatger, qui pot decidir en pocs minuts entre comprar-les directament a través de la pàgina www.catalunya.com o bé inspirar-se per fer la seva pròpia composició del viatge. El nostre objectiu és que el viatger descobreixi nous territoris i que els visiti utilitzant el sistema que li sigui més còmode.” Jaume León i Andrés, Director General de Tu i Lleida, S.L.

“La plataforma de venda és una molt bona iniciativa, on l’empresa hi aporta producte i l’Agència Catalana de Turisme els clients. Pensem que s’ha de convertir en el gran aparador que agrupi la major part de l’oferta turística del nostre país i un referent de consulta i compra per a viatgers, especialment pels que venen de fora de Catalunya. Estem contents de les vendes i consultes rebudes.” Xavier Andreu, Gerent de Viemocions.

“Estem agraïts a l’Agència Catalana de Turisme per incloure’ns dins la seva plataforma de venda on line. Han augmentat les vendes, però encara estem més satisfets perquè de totes les plataformes que hi ha avui en dia, aquesta ens dóna un suport credencial més verídic, per ser la pàgina oficial de turisme de la Generalitat de Catalunya.” Rafael Garcia Muel, Coordinador d’Aquum Spa & Wellness, Resort Estival Park Salou

 

Contacte

Si vols rebre més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant l’adreça de correu electrònic: comercial.act@gencat.cat


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya