Inici > Tercer Congrés Català de la Cuina

Tercer Congrés Català de la Cuina

Entre novembre de 1981 i juny de 1982, un grup d’apassionats van portar a terme el I Congrés Català de la Cuina, que va sembrar una llavor que va fructificar el 1994 quan es va promoure el II Congrés sota el lema La cuina d’un país és el seu paisatge posat a la cassola.

Han passat 25 anys, durant els quals la gastronomia catalana com a sector s’ha convertit en un dels pilars socioeconòmics i culturals del país. I ara es vol consolidar aquesta fórmula d’èxit convocant el III Congrés Català de la Cuina. Una de les impulsores és Pepa Aymamí, membre del Programa Ambassador, directora general de l’Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica, que ja va tenir un paper molt actiu en els dos congressos anteriors i que ara és la coordinadora general del tercer. El certamen, que tindrà una durada de 12 mesos, té uns amplis objectius que podeu trobar en el web del congrés.

Una de les apostes de l’esdeveniment és el Congrés Mundial de Ciència i Cuina, que tindrà lloc del 4 al 6 de març de 2019 a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona. Sota el títol Influència en la cuina del segle XXI es reuniran importants experts del món acadèmic, científic, gastronòmic i literari.

MÉS INFORMACIÓCongrés Mundial de Ciència i Cuina


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya