Inici > SERVEIS I SOLUCIONS DIGITALS PER A ESDEVENIMENTS HÍBRIDS I VIRTUALS A CATALUNYA

SERVEIS I SOLUCIONS DIGITALS PER A ESDEVENIMENTS HÍBRIDS I VIRTUALS A CATALUNYA

 

Catalunya ofereix també un ampli ventall de possibilitats per a la realització de reunions i incentius virtuals. Descobriu alguns exemples destacats perquè les vostres reunions i incentius siguin tot un èxit:

 

ONLINE TEAMBUILDING

Humanside Experiences ofereix una proposta d’experiències de Teambuilding on-line perquè els equips que actualment treballen de manera remota puguin continuar aprofitant els beneficis d’aquestes activitats.

 

 

VISITES GUIADES VIRTUALS

Descobreix Barcelona des de la comoditat de casa teva gràcies als Icono live tours, on els usuaris poden interactuar en viu amb els guies oficials. Icono també ofereix noves activitats virtuals de team building com ICONO Trivia, un joc de preguntes i respostes en format de concurs televisiu ideal per a entretenir tot tipus d’esdeveniments.

 

 

SOLUCIONS TECNOLÒGIQUES PER A ESDEVENIMENTS VIRTUALS

Fluge Audiovisuales Barcelona proposa una solució eficaç i nova davant els contratemps actuals, posant a la disposició de tots els seus clients una plataforma online per a poder mantenir el cara a cara entre professionals i públic per a la realització d’esdeveniments, ponències, enquestes, debats, networking, presentacions de producte i concerts en directe; el client podrà comptar amb realització professional i edició de continguts durant les videoconferències.

 

Softcongres ha desenvolupat un software per realitzar seminaris en directe de fins a 1.000 assistents alhora i 4 ponents simultanis.

 

Intracon Màrqueting Solutions ofereix solucions per a la realització de tota classe d’esdeveniments digitals totalment personalitzats. Intracon dissenya esdeveniments disruptius i interactius en els quals la bidireccionalitat i la gamificació tenen un pes rellevant.

 

GRUP RIC ha desenvolupat una plataforma per a esdeveniments híbrids i virtuals. La WEB-APP personalitzada també ofereix: possibilitat de llogar un set virtual de Barcelona, realitat augmentada, possibilitat de gamificació, nombre il·limitat d’assistents, enquestes i Quiz en viu…

 

 

 


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya