Inici > RECONEIXEMENT DELS AMBASSADORS AL PALAU DE LA GENERALITAT

RECONEIXEMENT DELS AMBASSADORS AL PALAU DE LA GENERALITAT

El 19 de desembre es va celebrar l’Acte de Reconeixement als representants del Programa Ambassadors de l’Agència Catalana de Turisme i de la Xarxa d’Ambaixadors Catalonia Trade & Investment. La recepció es va celebrar al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat i va reunir més de 100 Ambassadors i Ambaixadors, que van rebre una insígnia d’agraïment per la seva tasca de mans del president de la Generalitat, Carles Puigdemont. L’acte també va comptar amb la participació del conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

Durant el seu discurs institucional, Carles Puigdemont va agrair als Ambassadors i als Ambaixadors la seva “feina, dedicació i compromís personal pel bé del país” i va destacar-ne el seu talent professional. “Sou gent que es fa respectar i respecta”, va ressaltar el president de la Generalitat, tot encoratjant els assistents a seguir amb la seva tasca de prescripció de Catalunya; un país, al seu parer, “productiu per al negoci” i on “val la pena invertir”.

Després dels discursos i del lliurament de les insígnies, va tenir lloc una estona de networking entre els reunits al mateix Saló Sant Jordi, que va posar fi a un acte d’agraïment merescut per als més de 130 Ambassadors que ja formen part del programa impulsat per Catalunya Convention Bureau


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya