Inici > Projectes i xarxes europees > Projecte HikingEurope

Projecte HikingEuropeDiscovering rural Europe through hiking trails

Liderat per l’Agència Catalana de Turisme, el projecte Hiking Europe va crear i promoure una xarxa transnacional de rutes turístiques rurals estructurada en diversos itineraris de senderisme arreu d’Europa que facilitin la descoberta del patrimoni natural i cultural dels territoris involucrats. L’objectiu és posar a l’abast dels visitants una àmplia oferta d’itineraris de senderisme, perquè puguin practicar l’activitat física i alhora descobrir l’Europa rural: que en coneguin les tradicions locals i en tastin la gastronomia, que comprin en els mercats locals, que visitin museus o esglésies, o que descobreixin la fauna, la flora i paisatges inèdits.

Va comptar amb la participació de l’empresa lleidatana Pirineu Emoció i de la Universitat de Girona. S’hi sumen els tres socis regionals: Regione Emilia-Romagna (Itàlia), l’Agència de Desenvolupament Regional Dubrovnik-Neretva (Croàcia) i la regió de Donegal (Irlanda), així com l’institut de recerca alemany NIT i l’ONG austríaca NFI, especialitzada en temes de natura i sostenibilitat.

El projecte Hiking Europe va tenir un pressupost global de 329.832 euros i va estar cofinançat al 75% pel programa europeu COSME per a la competitivitat de les empreses i les pimes, a través de la seva convocatòria de l’any 2015.

www.hikingeurope.net

 

       


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya