Inici > Projectes i xarxes europees > Projecte EPirEMed

Projecte EPirEMed

Experiències Pirinenques, Emocions Mediterrànies

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) va participar en el projecte EPirEMed que suposa un pas endavant en la integració turística del territori del Pirineu oriental a les dues bandes de la frontera entre França i Catalunya.  

Mitjançant la col·laboració entre les principals entitats públiques i privades de turisme, s’han creat nous productes turístics transfronterers amb l’objectiu d’atraure visitants internacionals a través d’accions de promoció conjuntes. 

S’han seleccionat serveis, productes i experiències a promocionar en base a la sostenibilitat, la qualitat i el valor afegit tant per al turista com per al propi territori, vinculant el turisme rural i de muntanya amb les alternatives de transport sostenible. 

La web multilingüe www.epiremed.eu dóna visibilitat a 30 noves experiències sostenibles transfrontereres a més dels serveis i activitats de les pimes presents en tot el territori EPirEMed que s’hagin registrat a la plataforma. 

Les 30 experiències sostenibles transfrontereres, creades i comercialitzades per agències de viatge receptives del territori transfronterer pirinenc, són propostes per a tothom i de temàtica molt diversa: viatges per a tota la família, turisme actiu, recorreguts històrics (rutes de l’exili), enoturisme, natura i benestar… 

La plataforma web proposa a més 17 rutes temàtiques per inspirar el visitant i que aquest pugui planificar el seu viatge directament a partir de les més de 650 activitats i serveis proposades per les empreses del territori (allotjaments, activitats, comerç i productes locals, informació, restauració i transport). 

Fins a finals de febrer de 2022, els socis catalans i francesos de l’ACT van ser: 

                


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya