Inici > Programes > Turisme Mèdic

Turisme Mèdic

Turisme medic

Catalunya ofereix una atenció mèdica de qualitat que atrau nombrosos visitants tant d’Europa com d’altres zones del món. L’alt nivell de la investigació mèdica i de l’atenció hospitalària a casa nostra han fet que el turisme mèdic formi part de l’estratègia de promoció de l’Agència Catalana de Turisme.

Al voltant de l’oferta hospitalària de la capital catalana s’han consolidat el Barcelona Centre Mèdic i la Barcelona Medical Agency, iniciatives pioneres a Europa que agrupen clíniques i hospitals catalans de referència internacional, capdavanters en les seves respectives especialitats.

L’Agència Catalana de Turisme, de la mà del Barcelona Centre Mèdic i la Barcelona Medical Agency, està treballant en la promoció d’aquest producte. De fet, el turisme mèdic és una de les línies estratègiques que potencia l’ACT en mercats de demanda tan significatius per a Catalunya com l’americà, el rus i les ex repúbliques soviètiques o l’Orient Mitjà.

La captació de professionals de l’atenció mèdica mitjançant l’organització de congressos, presentacions, viatges d’incentius i estades de familiarització actua com a prescriptora de l’oferta mèdica a Catalunya.

En paral·lel al producte que ofereixen clíniques i centres hospitalaris, la destinació compta amb una important oferta termal i de salut dels balnearis amb aigües mineromedicinals de Catalunya declarades d’utilitat pública. Aquesta oferta la integren 18 balnearis tradicionals que acostumen a trobar-se en emplaçaments únics, ubicats a peu d’un brollador d’aigües subterrànies mineromedicinals que, ja sigui per la profunditat o pel temps de permanència a l’aqüífer, es mineralitzen o es converteixen en termals. Avui dia, aquests centres han adaptat les instal·lacions a les noves tendències d’allotjament i ofereixen uns estàndards de qualitat equivalents als de l’hoteleria moderna. A tot això cal afegir l’oferta en centres de wellness, ludicotermals i de talassoteràpia.

Per obtenir més informació sobre l’oferta del Barcelona Centre Mèdic i la Barcelona Medical Agency es poden consultar els webs www.bcm.es i www.barcelonamedicalagency.com.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya