Inici > PROGRAMA AMBASSADORS

PROGRAMA AMBASSADORS

Vam tancar el 2018 amb la gran notícia de què la campanya de l’Agència Catalana de Turisme La Ruta de l’Atzar va obtenir el premi al Millor Film Turístic del Món.

I comencem aquest 2019 sabent que el turisme de congressos i reunions va generar, durant l’any 2018, a Catalunya uns ingressos de 1.700 milions d’euros, doncs més d’un milió i mig de viatgers van visitar Catalunya per temes professionals o de negocis.

Tot això ens fa agafar amb moltes ganes i amb nous reptes l’any 2019, en el qual hem previst tot un seguit d’accions on hi sou convidats.

Destaquem, entre elles, els Esmorzars-Debats. L’èxit de les dues edicions del 2018 fan que aquest any els ampliem a quatre. I la I Trobada de Networking dels Ambassadors de Catalunya, que consistirà en una jornada amb diferents sessions professionals que clourem amb un sopar on el networking serà un element fonamental i on ens agradaria veure-us a tots.

Us volem desitjar un any ple d’èxits, tot agraint-vos la vostra tasca i el vostre compromís i posant tota la nostra infraestructura i equip humà a la vostra disposició per ajudar-vos a desenvolupar els vostres reptes.


Sònia Serracarbassa
Directora del Catalunya Convention Bureau


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya