Inici > Presentació David Font i Simon

Presentació David Font i Simon

Benvolguts/des,

Us envio aquestes quatre ratlles per presentar-me i posar-me a la vostra disposició. Sóc en David Font i vaig ser nomenat, a finals de setembre, nou director de l’Agència Catalana de Turisme.

Afronto aquest repte conscient de la importància que té el turisme per l’economia del nostre país, i amb el desig de treballar perquè Catalunya segueixi sent una de les destinacions líders a nivell internacional.

Sóc coneixedor de la gran tasca que porteu a terme dins el Programa Ambassador, un programa que uneix el sector turístic amb d’altres sectors industrials i de recerca, que ja té 146 professionals d’alt nivell i de referència a nivell mundial.

En aquest sentit, confirmar-vos que compto amb tots vosaltres, doncs, perquè a través de la vostra tasca seguiu sent prescriptors de Catalunya per portar esdeveniments professionals, que no només tenen un retorn sobre els serveis turístics, sinó que també ajuden a posicionar i dinamitzar l’economia catalana al món a través de les institucions que representen.

Us agraeixo molt sincerament la vostra feina, per la qual teniu el nostre suport i reconeixement per l’esforç que us suposa, i espero tenir l’oportunitat de conèixer-vos en alguna de les properes accions que organitzarem.

 
David Font i Simon
Director general de l’Agència Catalana de Turisme

PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya