Inici > PARTICIPACIÓ DELS AMBASSADORS AL CONGRÉS D’ORGANITZADORS PROFESSIONALS DE CONGRESSOS A LLEIDA

PARTICIPACIÓ DELS AMBASSADORS AL CONGRÉS D’ORGANITZADORS PROFESSIONALS DE CONGRESSOS A LLEIDA

El dies 16, 17 i 18 de febrer es va celebrar el 29è Congrés Nacional d’Empreses Organitzadores de Congressos d’Espanya a la Llotja de Lleida, al qual van assistir els professionals del Programa Ambassadors del Catalunya Convention Bureau.

Hi van participar ponents nacionals i internacionals, com també les Societats i Associacions Mèdiques, que van tractar diferents temes d’interès per la Indústria de Reunions i van exposar les tendències del sector. Una de les més destacades és la necessitat de plantejar un nou model de congrés més útil, interessant i innovador pels assistents. Els ponents de les associacions professionals van coincidir en que els organitzadors professionals de congressos han d’aportar un valor afegit a l’hora d’organitzar un congrés, optant per la innovació i pel canvi en el model del negoci. També cal crear experiències noves, memorables i de qualitat, on la destinació que l’acull pot jugar un paper rellevant.

Destacar els diferents tallers que van tractar l’ús de les noves tecnologies, que estan esdevenint la clau dels congressos. És el cas de l’ús correcte del Twitter per aconseguir que un congrés tingui més difusió, els pòsters multimèdia i la tendència de les reunions virtuals que faciliten la projecció dels esdeveniments. 

Per últim, mencionar que Lleida es presenta com una ciutat privilegiada per acollir el turisme de congressos, tant pel fa a la seva situació geogràfica com pels programes que ofereix que estan vinculats al medi natural, l’esport, l’enoturisme i la gastronomia que complementen reunions i viatges professionals.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya