Inici > MICE TIC DAY. Les TIC com a catalitzadores del nou turisme de reunions

MICE TIC DAY. Les TIC com a catalitzadores del nou turisme de reunions

 

El Catalunya Convention Bureau de l’Agència Catalana de Turisme va organitzar el dilluns 21 de juny un esdeveniment híbrid al Recinte Modernista de Sant Pau sobre l’aplicació de les TIC (tecnologies de la informació i de la comunicació) al sector del turisme de reunions. El MICE TIC DAY va ser un punt de trobada entre empreses tecnològiques i professionals del MICE. El programa de la jornada incloia sessions de networking (també els dies 22 i 23 de juny) i ponències i taules rodones sobre noves solucions tecnològiques que responen a les noves necessitats i tendències dels esdeveniments, congressos, incentius, convencions i reunions professionals.

Sota el lema “Les TIC com a catalitzadores del nou turisme de reunions”, experts en la matèria van reflecionar sobre els reptes del MICE en l’era post-COVID i abordaran les oportunitats que genera la transformació digital del sector.

MICE TIC DAY  va comptar amb la col·laboració del Consell General de Cambres de Catalunya, Mobile World Capital Barcelona, Clúster Audiovisual de Catalunya, Eurecat i Sant Pau Recinte Modernista. 

Impuls de les noves tecnologies aplicades al MICE

MICE TIC DAY s’emmarca dins de l’estratègia del Catalunya Convention Bureau (CCB) de posicionar Catalunya internacionalment com a destinació MICE capdavantera i innovadora que doni resposta a les noves necessitats del mercat. En aquest sentit, a la jornada es presentarà el resum executiu de les aportacions de les sessions de cocreació (MICE TECH LAB) celebrades a l’abril i al maig amb agents clau del món tecnològic i turístic. També en el marc de la iniciativa del Pla de màrqueting turístic de Catalunya de crear propostes de valor segmentades, es farà públic una publicació interactiva (Rethink Meetings) per donar a conèixer l’oferta MICE més innovadora de Catalunya.

 


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya