Inici > Sin categoría > Meet Ambassadors 2022

Meet Ambassadors 2022

Trobada anual dels professionals membres del Catalunya Ambassadors, programa impulsat l’any 2014 des del Catalunya Convention Bureau de l’Agència Catalana de Turisme. Una comunitat tranversal d’excel·lència professional, formada per 177 professionals de renom de múltiples sectors, que ajuda cada dia a posicionar Catalunya al món en l’organització de congressos, reunions i esdeveniments de negoci.

L’acte, celebrat al Mirador torre Glòries el 23 de novembre, a més de ser d’agraïment també va servir per fomentar l’intercanvi de coneixement, generar noves sinergies i oportunitats de col·laboració, seguir treballant de manera cooperada. En aquest sentit, va tenir lloc una sessió sobre accessibilitat, una presentació del projecte Meetings & Mobility i una dinàmica amb els diferents conventions bureaux de Catalunya.

El Meet Ambassadors va comptar amb la presència del Secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, la Directora general de Turisme, Marta Domènech, i el Director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya