Inici > Experiència amb el Programa Ambassadors

Experiència amb el Programa Ambassadors

 

Antoni Torrens i Jover – European Federation for Medicinal Chemistry (EFMC)

Per mi va ser una experiència molt positiva participar en el FamTrip Associatiu del Catalunya Convention Bureau el mes de maig de 2019. Va ser un viatge molt productiu i perfectament organitzat. Com a membre del Programa Ambassadors m’agradaria poder organitzar un congrés a Catalunya amb el suport del CCB. La European Federation for Medicinal Chemistry (EFMC), de la qual sóc tresorer i membre del Comitè Executiu, representa a 25 països europeus i més de 7500 investigadors i realitza dos congressos cada any, que es distribueixen per tota la geografia europea. El que he vist i viscut en aquest viatge per Catalunya m’ha permès constatar que disposem de grans infraestructures, instal·lacions modernes i una oferta turística i de congressos excel·lent, i no únicament a Barcelona, sinó també a altres àrees com Tarragona, Reus, Sitges, Lleida, Cardona, Girona o Lloret-Costa Brava. Si a tot això hi afegim uns equips de persones molt capaces, professionals, cordials i amb un perfil clarament orientat al client, la oferta resulta encara més atractiva. 

 

Meritxell Teixidó – Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)  

Tot just fa una any que vaig entrar a formar part del Programa Ambassadors. Una experiència amb la que, de la mà del Catalunya Convention Bureau, he pogut conèixer millor el potencial de la marca Catalunya per a l’organització d’esdeveniments a nivell mundial. Sent la nostra tradició i cultura, un ingredient clau que volia incorporar al congrés científic que estic organitzant pel Setembre 2020 a Sitges.

El 36è European i 12è International Peptide Symposium del que en sóc Symposium Chair, serà l’ocasió on els aproximadament 800 participants de tot el món conviuran durant una setmana a Sitges, compartint els resultats científics més rellevants en el camp dels pèptids, proteïnes petites, des de la seva preparació fins aplicacions biomèdiques i en el camp dels nous materials. Però també sens dubte un balcó privilegiat perquè coneguin Catalunya, la nostra recerca, cultura i tradicions, donant així l’aroma que vull que tingui el congrés.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya