Inici > Esdeveniments > Construïm el pla de futur de la nostra destinació

Construïm el pla de futur de la nostra destinació

El dijous 21 de març de 2024 l’Agència Catalana de Turisme va aplegar prop de 500 professionals del sector turístic català en la sessió “Construïm el pla de futur de la nostra destinació”, una jornada innovadora pensada per inspirar els assistents i definir conjuntament les línies del Pla de màrqueting de l’economia del visitant 2024-2027.

La trobada va comptar amb Michael Green, economista i guru mundial creador de l’Índex de Progrés Social. Per primera vegada a Catalunya, Green va oferir una ponència inspiradora exclusiva on va explicar com mesurar l’aportació de benestar a la comunitat. 

Així mateix, els assistents també van tenir l’oportunitat d’escoltar altres referents que van aportar els seus coneixements per poder-los aplicar positivament sobre la nostra activitat turística. Raül Romeva, especialista en construcció de marca, ens va inspirar per seguir aportant valor a la Marca Catalunya; Isabel Novoa, d’ISTO, va aportar la seva perspectiva per assegurar un turisme per a tothom; Virginie De Visscher, de Destination Canada, va apuntar les claus per al MICE del demà a través de la segmentació; Gerard Hausmann, cap de Nous Negocis de 3cat, va parlar de la necessitat de personalitzar les experiències i l’orientació a la demanda; Zoritsa Urosevid, d’ONU Turisme, va constatar la importància del Pla d’Acció Climàtica en turisme; Maria Meroño, directora de Mercats d’Espanya i Sud-amèrica de Statista, va traslladar de la necessitat d’implementar la cultura de la dada en les organtizacions; i Genís Roca, president de la Fundació puntCAT, va ajudar-nos a determinar què cal que facin les organitzacions al voltant de la digitalització.

Accedeix a les ponències:

Obertura – Marta Domènech i Tomàs, directora general de Turisme

Visió General. Reptes – Narcís Ferrer, director de l’Agència Catalana de Turisme

Ponència inspiradora – Michael Green, economista creador de l’Índex de Progrés Social (accés al PDF)

El nou màrqueting. L’economia del visitant – Carles Torrecilla Gumbau, doctor en Comercialització i Investigació de Mercats (accés al PDF)

Dinàmica participativa del Pla de màrqueting

Intervenció – Roger Torrent i Ramió, conseller d’Empresa i Treball

Ponència inspiradora – Alfons Cornella Solans, expert en innovació i en transformació tecnològica (accés al PDF)


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya