Inici > Els espais de reunions de Catalunya es reinventen

Els espais de reunions de Catalunya es reinventen

 

La variada i àmplia oferta MICE del territori català s’adapta per respondre a les noves necessitats del sector i complir escrupolosament amb tots els protocols de seguretat. El llegat, la sostenibilitat, la seguretat i la incorporació de noves tecnologies per a la realització d’esdeveniments híbrids és la gran aposta dels espais de reunions de Catalunya. Aquestes són algunes de les opcions per poder fer esdeveniments a Catalunya amb èxit i amb totes les garanties de seguretat: 

 

CCIB

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) disposa d’un plató de 420 m² per desenvolupar esdeveniments virtuals i híbrids. El nou espai ja ha acollit els primers esdeveniments i disposa de l’última tecnologia per a qualsevol presentació amb realitat augmentada, gràfics 3D o solucions hologràfiques.

Més informació

 

 

 

La Pedrera

La Pedrera ofereix la possibilitat d’organitzar esdeveniments en format híbrid. Els diferents espais han estat equipats tècnicament per poder retransmetre per streaming els esdeveniments presencials. La Pedrera cobreix la personalització de l’streming, el contacte amb els ponents per a verificar la seva connexió i necessitats, el suport in-situ durant l’acte així com la gravació i l’anàlisi de l’esdeveniment un cop finalitzat. 

Més informació  

 

 

Palau de Congressos de Catalunya

El Palau de Congressos de Catalunya, així com l’Hotel Fairmont Barcelona Rey Juan Carles I, han desenvolupat i reforçat protocols i estàndards de neteja i desinfecció. Addicionalment, l’hotel proposa visites d’inspecció virtuals, previsualitzacions de muntatge segons la nova normativa a través d’eines de diagramació en 3D, paquets per a esdeveniments híbrids, una oferta gastronòmica adaptada, així com recomanacions en la manera de gestionar els fluxos d’arribades i sortides.

Més informació  

 

 

UAB Campus

UAB Campus ha elaborat un pla de mesures addicionals de distanciament i salubritat amb l’objectiu d’acollir esdeveniments amb les màximes garanties de seguretat i mitigar el risc de contagi. S’ha dotat de nous equips audiovisuals i tecnologia streaming per a reunions virtuals i híbrides.

Més informació  

 

Mon Sant Benet

Món Sant Benet ha instal·lat en el seus espais un plató interactiu de darrera generació.Realitat augmentada, pantalles gegants tàctils o teletransport d’hologrames són algunes de les possibilitats que ofereix l’equipament.  

Més informació

 

 

PortAventura Convention Centre

PortAventura Convention Centre vol reinventar les reunions i treballa per oferir experiències úniques. Disposa d’àmplies sales i de grans espais diàfans que faciliten el compliment de les noves normes de distanciament social. Igualment, les àmplies terrasses i jardins que envolten l’edifici ofereixen multitud d’opcions per a nous formats a l’exterior. Port Aventura també disposa d’un Tour Virtual en el qual es pot descobrir de primera mà els 20.000m2 i 24 sales de l’espai.  

Més informació 

 

 

Valkiria Hub Space

Valkiria ha plantejat solucions perquè la realització d’esdeveniments sigui cada vegada més efectiva i de major abast, sempre pensant en la salut i benestar de tota la comunitat. Valkiria IFF – Institute For Futures i Valkiria Hub Space, són llocs innovadors, que destaquen per la capacitat d’adaptar-se a totes les necessitats d’un esdeveniment per als qui pensen diferent.  Més informació 

 

 

firaReus

firaReus ha elaborat un pla de contingència per garantir la salut de les persones i garantir la continuïtat de l’activitat.

Més informació 

 

 

Palau de Congressos de Girona

El Palau s’ha reforçat amb noves mesures de seguretat i higiene. A més, disposa d’un plató per a reunions en streaming.  

Més informació 

 

 

 


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya