Inici > Sin categoría > El llegat dels Jocs Olímpics

El llegat dels Jocs Olímpics

Fa 30 anys, Barcelona i Catalunya van utilitzar la plataforma dels Jocs Olímpics per transformar tant la ciutat com la regió i dur a terme projectes a gran escala, amb la finalitat de promoure la pràctica de l’esport i impulsar l’economia local. Els beneficis que van deixar els Jocs acostumen a citar-se se com un bon exemple de llegat olímpic.

Us animeu a descobrir alguns d’aquests espais i organitzar el vostre pròxim esdeveniment en una instal·lació olímpica!?


Canal Olímpic
Les instal·lacions esportives i les zones del Canal Olímpic, a Castelldefels, són l’escenari d’una innovadora gamma d’activitats de teambuilding.

Anella Olímpica
L’Anella Olímpica, seu que alberga multitud d’esdeveniments de tota mena, és un espai singular de gran bellesa que està formada per l’Estadi Olímpic, el Palau Sant Jordi i l’Esplanada Olímpica.

CAR Sant Cugat
El Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallés (CAR) ofereix les seves instal·lacions a empreses i organitzacions, per realitzar diverses activitats en un entorn distintiu i d’elit. Aquest espai ofereix una àmplia gamma d’instal·lacions esportives amb capacitat per acollir qualsevol tipus d’esdeveniment.

Museu Olímpic i de l’Esport
El Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch ofereix diversos espais versàtils i segregables amb característiques ideals per acollir diferents tipus d’esdeveniments: conferències, assemblees, rodes de premsa, etc.

Parc Olímpic
El Parc Olímpic ofereix un ventall d’instal·lacions i activitats, en un entorn inigualable localitzat en els  Pirineus, que permeten als grups d’empreses gaudir d’emocions i sensacions úniques. Entre totes les activitats destaca el rafting, proposta estrella basada en quatre descensos en el canal olímpic d’aigües braves.

Port Olímpic
Construït per a acollir les competicions de vela dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992, el Port Olímpic s’ha convertit en un espai emblemàtic de la ciutat. La seva oferta gastronòmica i d’oci el converteix en un punt d’atracció per als viatgers MICE.


Jocs Olímpics: Teambuilding esportiu
Olympic Games Experience és una emocionant activitat de teambuilding esportiu, destinada a empreses, que converteix als treballadors en protagonistes d’una competició plena d’acció i emocions. L’arribada a l’estadi. La cerimònia d’obertura. L’escalfament. El repte de cada prova. El registre de les marques. El suport del seu equip. La coronació dels guanyadors. La cerimònia de clausura. Tot està pensat i meditat per oferir una experiència que els participants mai oblidaran.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya