Inici > Directrius i recomanacions sobre l’activitat MICE per a la nova normalitat

Directrius i recomanacions sobre l’activitat MICE per a la nova normalitat

PLA ACCIÓ MICE, REUNIONS I CONGRESSOS del Departament d’Empresa i Coneixement. Directrius i recomanacions a aplicar per al desenvolupament de l’activitat de congressos, reunions, incentius, convencions,
conferències, fires comercials i esdeveniments (activitat MICE), de cara a minimitzar els riscos
de contagi de virus SARS-Cov-19 dels seus participants i empleats.

AENOR ha elaborat l’Especificacion_UNE_0066-19:2020o amb directrius i recomanacions per aplicar en el desenvolupament de l’activitat de congressos, reunions, incentius, convencions, conferències, fires comercials i esdeveniments, de cara a minimitzar els riscos de contagi del virus SARS-CoV-2 dels seus participants i empleats. Aquest document està dirigit de forma específica, entre d’altres, a agències d’esdeveniments, agències de viatges, OPCs, DMCs, convention bureaux, palaus de congressos, recintes firals i organitzadors firals.

D’altra banda, la Generalitat de Catalunya ha publicat la RESOLUCIÓ SLT/1429/2020 per la qual s’adopten mesures bàsiques de protecció i organitzatives per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per SARS-CoV-2. El punt 2.6 tracta sobre les Mesures en Congressos, fires i altres actes similars. 

També recentment, OPC España ha publicat el Manual de Recomendaciones per al desenvolupament operatiu de reunions presencials post-covid 19 a Espanya. 


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya