Inici > Sin categoría > Checklist per acollir esdeveniments d’automoció

Checklist per acollir esdeveniments d’automoció

El Catalunya Convention Bureau es complau a presentar el nou document ‘Checklist per acollir esdeveniments d’automoció‘, dirigit a espais de reunions. La checklist cobreix els requisits tècnics i els serveis necessaris per garantir l’èxit d’un esdeveniment professional d’automoció.

Aquesta guia completa i esquemàtica per ajudar els espais de reunions a preparar-se per acollir esdeveniments de la indústria de l’automoció i de la mobilitat s’emmarca en el projecte Catalunya Meetings & Mobility, desenvolupat juntament amb l’Oficina Pública per a la Transformació de les Indústries de Mobilitat i Automoció.

“Estem molt satisfets de presentar aquesta nova eina per als nostres membres i la indústria en general”, comenta la directora del Catalunya Convention Bureau, Sònia Serracarbassa. “Catalunya és una destinació líder per als esdeveniments de mobilitat i aquesta checklist ajudarà els espais de reunions a respondre a les necessitats de la demanda i a preparar-se per acollir esdeveniments encara més grans i exitosos en el futur”.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya