Inici > CCB > Programa Ambassadors > Testimonis

Testimonis

< Tornar a Programa Ambassadors

 

Santiago Vallmitjana

Catedràtic de Física Aplicada i Òptica de la UB

 

“És d’agrair al ‘Programa Ambassadors’ el suport rebut des del primer moment per a l’organització del WIO 2016 – Workshop on Information Optics.”

Miquel Pons

Catedràtic de Química Orgànica de la UB

 

“El ‘Programa Ambassadors’ de Catalunya Convention Bureau és una important iniciativa per potenciar el paper de Catalunya en l’atracció de l’excel·lència científica.”

 

Jacob González-Solís

Doctor al Departament de Biologia Animal de la UB

 

6a Conferència Internacional d’Albatros i Petrells (Barcelona, setembre ’16)

“És la primera vegada que aquest congrés se celebra a Europa i l’efecte local va atraure investigadors de països veïns i va donar visibilitat a espècies des d’una perspectiva mediterrània. El Comitè organitzatiu que jo dirigia era de vuit científics, entre els quals hi havia estudiants de doctorat que es van beneficiar molt de l’experiència. La majoria de tasques les vam assumir nosaltres, però vam delegar la gestió de les inscripcions. El congrés va ser de 160 persones i vam buscar espais que el fessin especial, com el paranimf de la UB per a les ponències o l’Observatori Fabra per a la welcome reception. Creiem que les jornades seran recordades i que han augmentat el nostre prestigi dins de la comunitat científica; ara som referents internacionals. En aquest sentit, volem agrair les facilitats organitzatives que ens ha donat la Universitat de Barcelona.”

Josep Maria Reniu i Vilamala

Cap d’Estudis de Ciència Política i de l’Administració de la UB

 

“Amb motiu de la reunió de treball dels degans i deganes i dels caps d’estudi dels ensenyaments de Grau en Ciències Polítiques i de l’Administració de tot l’Estat, vàrem sol·licitar el suport del Programa Ambassadors. Volíem oferir als nostres visitants materials sobre el potencial del nostre país en l’organització d’esdeveniments de treball -en el nostre cas, acadèmic-, que alhora s’enriqueixen d’una oferta cultural i d’oci molt rellevant. El Programa va permetre així que els assistents disposessin d’una mirada de qualitat sobre les possibilitats que Catalunya i, en concret, Barcelona ofereix al visitant”.

Dr. Omar Andrés

Vocal de la junta de la Sociedad Española de Angiología y Cirugía Vascular

 

“Gràcies a l’esforç del comitè organitzador i a l’inestimable assessorament del Catalunya Convention Bureau, a través del ‘Programa Ambassadors’, aquest novembre celebrarem a la ciutat de Girona la XI Convenció Mundial de Metges Hispanoperuans, la qual acull cada any a metges del Perú i de tot l’Estat Espanyol.”

Sergio Nassarre

Catedràtic de Dret Civil de la Universitat Rovira i Virgili

 

“El suport i la col·laboració que m’ha ofert, m’ha facilitat l’organització per primera vegada a Espanya de la trobada anual de l’Associació de Bancs Hipotecaris Alemanys.”

Lluís Ramió

Doctor a l’Hospital Josep Trueta

 

“Gràcies al Programa Ambassadors m’he plantejat organitzar un congrés estatal del sector mèdic amb més de 100 assistents, amb garanties de suport i assessorament per a què sigui tot un èxit”.

       

PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya