Inici > CCB > Coneix el CCB

Coneix el CCB

El Catalunya Convention Bureau (CCB) és un programa de l’Agència Catalana de Turisme que té com a objectiu principal donar suport, assessorar i facilitar eines útils a tots els professionals vinculats al turisme de reunions, congressos, convencions i viatges d’incentius.

La unió d’esforços d’administracions públiques i sector empresarial posa a l’abast dels organitzadors de congressos i esdeveniments tota la informació i recursos possibles per situar Catalunya com a destinació qualificada per al turisme de negocis i facilitar la seva elecció entre els professionals d’aquest sector. 

El CCB organitza presentacions, visites comercials, viatges de familiarització i workshops per donar a conèixer l’oferta de reunions a Catalunya i generar relacions de negoci entre les empreses catalanes i els organitzadors nacionals i internacionals d’esdeveniments. D’altra banda, integrats en l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, el CCB i els seus membres assiteixen a fires i salons especialitzats líders a Europa en aquest segment com ara l’IBTM de Barcelona i l’IMEX de Frankfurt.

El CCB ha ordenat i segmentat l’oferta existent de turisme de reunions en dos projectes: Catalunya Congressos  i Catalunya Convencions, Incentius i Esdeveniments.

 

El CCB és membre de: 

                  

 

Què has de fer per ser afiliat?

Si vols adherir-te al Catalunya Convention Bureau, accedeix al formulari d’inscripció.

Si vols més informació o detalls sobre els avantatges i requisits per pertànyer al CCB, envia un correu electrònic a ccb.act@gencat.cat. També pots trucar al 934 849 900.

 

Com ajudem els organitzadors del turisme de reunions a planificar un esdeveniment?

El CCB facilita als organitzadors de reunions i esdeveniments la tasca d’identificar i seleccionar a tot Catalunya aquells espais i serveis més adequats per a cada reunió o viatge de negocis, d’acord amb les necessitats i requisits en cada ocasió i amb l’objectiu final de generar negoci a les empreses i ciutats de Catalunya.

Si vols més informació adreçada als meeting planners pots consultar el nostre catàleg o entrar a www.catalunya.com/professionals/ccb


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya