Inici > Sin categoría > Catalunya presenta l’oferta més innovadora de turisme de reunions a la fira IBTM World

Catalunya presenta l’oferta més innovadora de turisme de reunions a la fira IBTM World

El CCB va participar del 30 de novembre al 2 de desembre, a la fira internacional IBTM World, celebrada presencialment al recinte Gran Via de Fira de Barcelona. Aquesta 34a edició va comptar amb 7.000 visitants i 1.200 expositors de 99 països.

L’Agència Catalana de Turisme, de la mà del Catalunya Convention Bureau, va comptar amb un estand amb 30 co-expositors, empreses del sector i Convention Bureaux territorials i locals. L’espai va permetre al CCB presentar, en el principal aparador mundial del turisme de negocis, la variada i innovadora oferta de Catalunya, incentivant així la comercialització d’aquest segment estratègic per a la desestacionalització i l’augment de la despesa turística. Enguany, el CCB va dur a terme més de 50 reunions amb compradors.

D’altra banda, es va donar a conèixer Rethink Meetings, una publicació que presenta els proveïdors amb seu a Catalunya que ofereixen solucions tecnològiques aplicades a les reunions i als esdeveniments professionals. Aquest nou producte s’emmarca dins l’estratègia del CCB de posicionar Catalunya com a una destinació capdavantera en tecnologia aplicada al MICE. Gràcies al seu esperit d’innovació contínua, Catalunya aposta fermament per aprofitar els avenços tecnològics com a motor transformador del turisme de reunions.

Entre les accions realitzades també destaca l’organització d’una taula rodona per donar a conèixer els resultats de la campanya de màrqueting d’influencers #CatalunyaInspires. La campanya està protagonitzada per la influencer Sina Bünte, professional del turisme de reunions procedent d’Alemanya amb una àmplia experiència en l’organització d’esdeveniments híbrids, online i presencials. Des del passat mes de juliol Bünte ha publicat articles i vídeos sobre les diferents experiències i trobades amb professionals que ha viscut durant el seu recorregut per terres catalanes.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya