Inici > Sin categoría > Catalunya, pol d’atracció d’esdeveniments internacionals de mobilitat

Catalunya, pol d’atracció d’esdeveniments internacionals de mobilitat

Catalunya, amb Barcelona com a seu central de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia de Mobilitat Urbana, és una de les destinacions capdavanteres del món en impuls i captació d’esdeveniments professionals lligats a la indústria de la mobilitat. Consulta el calendari 2023 dels esdeveniments internacionals d’automoció i de mobilitat sostenible que tenen lloc a Catalunya:


👉Rapid Applications for Transport Summit: trobada de ciutats, pymes i empreses emergents de la mobilitat (11 maig, Barcelona).

👉Automobile Barcelona: el Saló Internacional de l’Automòbil de Fira de Barcelona (13-21 maig, Barcelona).

👉UITP Global Public Transport Summit: cimera global de la mobilitat col·lectiva organitzada per la Unió Internacional del Transport Públic (4-7 juny, Barcelona).

👉FISITA World Congress: congrès internacional de la Federació Internacional de Societats d’Enginyeria de l’Automoció (12-15 setembre, Barcelona).

👉EuroBrake: la conferència dedicada a frens més gran del món (12-14 setembre, Barcelona).

👉e-Mobility Experience: fira de caràcter experiencial centrada en la mobilitat elèctrica (7-8 octubre, Circuit Barcelona Catalunya).

👉Tomorrow.Mobility Expo World Congress: organitzat conjuntament per Fira de Barcelona i EIT Urban Mobility en el marc de l’Smart City Expo World Congress (7-9 novembre, Barcelona).

👉International Mobility Congress: congrés internacional impulsat pel sector de la mobilitat i el transport públic de Catalunya (noves dates per determinar, Sitges).

👉Jornades Internacionals Superilla Barcelona: trobada de la xarxa de ciutats formada pel projecte europeu Tune Our Block (22-25 març, Barcelona)

Catalunya Meetings & Mobility


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya