Inici > Sin categoría > Barcelona és la ciutat número 1 mundial en congressistes

Barcelona és la ciutat número 1 mundial en congressistes

Barcelona, la vibrant capital de Catalunya, ha tornat a situar-se en el primer lloc en el rànquing de l’Associació Internacional de Congressos i Convencions (ICCA), consolidant la seva posició com la principal destinació del món per als assistents a conferències. Segons ICCA, la capital catalana també ocupa el quart lloc a nivell mundial en la llista de les millors ciutats basades en el nombre de congressos celebrats, només darrere de Viena, Lisboa i París.

El regnat de Barcelona com a destí global de congressos abasta més de dues dècades, i l’any 2022 va marcar un altre any triomfant per a la ciutat. El creixement catalitzador de la indústria de conferències de la ciutat és evident en la seva constant posició en primer lloc en el recompte de delegats pel període comprès entre el 2013 i el 2022.

La dominació constant de Barcelona en els rànquings ICCA és un testimoni del compromís de la ciutat amb l’excel·lència i la innovació en la indústria MICE (Reunions, Incentius, Congressos i Exposicions, per les seves sigles en anglès). A mesura que la indústria continua evolucionant, Barcelona segueix sent una opció insuperable per als organitzadors d’esdeveniments i els assistents.

El rànquing ICCA 2022 també inclou altres cinc ciutats catalanes: Girona, Lleida, Tarragona, Lloret de Mar i Banyoles. La inclusió d’aquestes ciutats destaca la diversitat i riquesa del panorama de congressos a la regió, oferint als organitzadors i assistents una àmplia gamma d’opcions per trobar el destí perfecte que s’adapti a les seves necessitats i preferències.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya