Inici > Notes de premsa > Global MICE Forums Associatiu – Girona

Global MICE Forums Associatiu – Girona

Girona va acollir del 8 al 10 de juliol l’edició associativa del Global MICE Forums, un esdeveniment de referència en el sector MICE (Meetings, Incentives, Conferences, and Exhibitions). L’esdeveniment va comptar amb la participació de cent vint representants d’associacions mèdiques i científiques estatals, així com professionals especialitzats en el turisme de reunions. El fòrum, celebrat al Palau de Congressos de Girona, va rebre el suport i la col·laboració del Catalunya Convention Bureau, el Costa Brava Girona Convention Bureau i el Girona City Convention Bureau.

El Global MICE Forum Associatiu Girona 2024 va ser un punt de trobada clau on es van dur a terme més d’un miler de reunions. A més, es van organitzar activitats culturals i enogastronòmiques, i es van implementar diverses mesures de sostenibilitat centrades en la mobilitat, el consum d’aigua i plàstic, i l’ús de productes i serveis de proximitat.

Un dels moments més destacats de l’esdeveniment va ser la taula rodona titulada «Un Viaje apasionante al Futuro: Innovaciones y Tendencias en los Congresos de 2035», en què es van debatre les perspectives i innovacions que modelaran el futur dels congressos en la pròxima dècada.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya