Inici > Notes de premsa > Meet Catalunya 2024

Meet Catalunya 2024

El Meet Catalunya, la gran trobada comercial de referència del turisme de reunions organitzada pel Catalunya Convention Bureau de l’Agència Catalana de Turisme, s’ha celebrat a l’Hotel Camiral Golf & Wellness de Caldes de Malavella del 25 al 28 de juny. Aquesta edició ha posat el focus en la sostenibilitat, reflectint el compromís amb la responsabilitat mediambiental i la planificació conscient d’esdeveniments.

Durant el Meet Catalunya Green Edition, s’han generat més de 1.500 cites comercials entre 80 empreses i entitats catalanes i 70 agències especialitzades i associacions internacionals de 18 països (Alemanya, Bèlgica, Brasil, Corea del Sud, Dinamarca, França, Finlàndia, Holanda, Hongria, Itàlia, Japó, Malàisia, Noruega, Polònia, Regne Unit, Suïssa, Suècia i Xile). Els participants s’han pogut reunir també amb entitats socials i ambientals de la demarcació en un mercat solidari organitzat per a l’ocasió.

Després de la trobada comercial, els buyers han iniciat un recorregut per conèixer l’oferta catalana de turisme de reunions in situ mitjançant set viatges de familiarització.

El Meet Catalunya ha comptat amb la col·laboració del Costa Brava Girona Convention Bureau del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el patrocini de Camiral Golf & Wellness, Avant Grup, Perelada i Vueling. En aquesta acció que recorre el territori català també hi col·laboren el Costa Daurada Convention Bureau, Girona City Convention Bureau, Barcelona Turisme Convention Bureau, Sitges Convention Bureau, Baix Llobregat Convention Bureau, Aran Natura Convention Bureau, Lloret de Mar Convention Bureau, La Garrotxa reunions entre volcans i Maresme Events.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya