Inici > 281 Congressos fins al 2021

281 Congressos fins al 2021

Catalunya té confirmada, ara per ara, la celebració de 281 esdeveniments professionals fins al 2021. Aquesta xifra podria augmentar un cop es resolguin les candidatures a nous congressos obertes actualment a l’espera de resolució. Més concretament, la ciutat de Barcelona ja té garantida la celebració de 223 congressos, els quals suposaran l’arribada de, com a mínim, 753.000 delegats.

El turisme de reunions a Barcelona va tancar el 2014 amb una lleugera baixada del nombre de delegats assistents a congressos, convencions i jornades, concretament un 0,7%, i es va situar als 580.000. No obstant això, cal tenir en compte el caràcter cíclic d’alguns congressos que se celebren cada any en una ciutat diferent. En el mateix període, les pernoctacions dels assistents a congressos es van incrementar en un 7%, a causa de la prolongació de les estades a la ciutat.

L’informe que elabora anualment l’Associació Internacional de Congressos i Convencions (ICCA) va situar, el 2014, la ciutat de Barcelona en cinquena posició en el rànquing mundial de ciutats organitzadores de reunions professionals.

Pel que fa a la resta de Catalunya, ara per ara hi ha confirmada la celebració de 58 esdeveniments professionals fins al 2021. Entre aquests, destaquen el Congrés de Pediatria Pràctica i el Congrés FUNCA – 40a Reunió del Grup per l’Epidemiologia i l’Enregistrament del Càncer en els Països de Llengua Llatina, que tindran lloc a la ciutat de Reus, i el Congrés de la Societat Espanyola d’Infermeria Oncològica i el Congrés Nacional d’Investigació Enològica, que se celebraran a la ciutat de Tarragona.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya