Inici > 16 empreses s’uneixen al Catalunya Convention Bureau

16 empreses s’uneixen al Catalunya Convention Bureau

 

Ja són 250 les empreses i entitats que treballen amb l’Agència Catalana de Turisme per impulsar el turisme de reunions.

Les últimes incorporacions són: el Palau de Congressos de Catalunya; els hotels Hesperia Barcelona Tower, Hotel Renaissance Barcelona Fira, Gran Hotel Havana, Hotel Sunway Playa Golf Sitges, The Gates Diagonal Barcelona, ME Sitges Terramar, Hotel Villa Retiro; l’empresa d’outdoor i team Building IOLO Planet; dues empreses de serveis complementaris, Eventum Staff for Events i Eikonos; i els restaurants Marina PortVell, Restaurant Kauai, Tablao de Carmen i Restaurant Casa Marieta.

En total, l’any 2019, l’oferta de serveis del Catalunya Convention Bureau es reforça amb la incorporació de 34 nous membres. En breu, estarà disponible la Meeting planner guide actualitzada amb totes les noves incorporacions.

L’Agència Catalana de Turisme aposta pel turisme de reunions amb el repte de posicionar Catalunya en el mercat internacional. Amb la creació del Catalunya Convention Bureau (CCB), ara fa deu anys, l’ACT assessora i proporciona eines útils als professionals que treballen en aquest sector per tal que tinguin a l’abast el màxim d’informació i de recursos possibles i puguin millorar les seves estratègies comercials. En aquesta tasca, també es coordina amb els diferents conventions bureaux d’arreu del territori per garantir una major resposta en la captació i fidelització d’aquest negoci.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya