Inici > COVID-19

COVID-19

 

Espai dirigit als professionals del sector turístic per facilitar informació d’interès i actualitzada (protocols, comunicats, preguntes freqüents…). L’Agència Catalana de Turisme i la Direcció General de Turisme estan duent a terme un seguiment exhaustiu de tota la informació relacionada amb la Covid-19 que afecta el sector turístic català. Els dos organismes estableixen diferents línies de treball: 

  • – Activació de les fases corresponents del protocol d’actuació, segons l’evolució dels escenaris.
  • – Actualització de la informació sobre la situació actual de Catalunya, a nivell de sector i en línia amb les recomanacions del Departament de Salut.
  • – Aportació al sector de dades i anàlisis de valor que li permetin entendre la situació per tal de prendre les millors decisions.

L’Agència Catalana de Turisme està reorganitzant la seva activitat per ajustar-la a la situació actual en què, tot i un context Covid amb mesures per mitigar-ho, el Govern ha establert l’obertura progressiva d’algunes activitats amb mesures a tot Catalunya. Aquest procés de revisió de les mesures actuals serà gradual i s’anirà revisant, podent tornar a fixar mesures si la situació ho requereix.

 

            


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya