Inici > Catalunya: Dia Mundial del Turisme

Catalunya: Dia Mundial del Turisme

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Turisme a Catalunya, l’Agència Catalana de Turisme organitza el 27 de setembre, a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya, un acte que aplegarà més de 600 professionals del sector turístic català i prescriptors internacionals convidats al workshop Buy Catalunya.

L’acte serà un homenatge als cuiners, estrelles de la gastronomia catalana, i comptarà amb una àmplia representació de professionals membres de Col·lectius de Cuina, de Cuina Catalana, de restaurants amb estrelles Michelin i de la xarxa Slow Food. A més set xefs reconeguts amb dues i tres estrelles Michelin, dirigits pel cuiner Nandu Jubany (1 estrella Michelin), s’encarregaran de cuinar el còctel-sopar que s’oferirà als assistents. A l’acte també hi seran presents els mereixedors dels Guardons del Turisme de Catalunya 2016.

Aquest esdeveniment té com a objectiu posar en valor la gastronomia i el turisme, una de les indústries més importants de la nostra economia.

Properament us informarem què heu de fer per assistir a aquest sopar.

Així mateix, si voleu formar part del grup de patrocinadors d’aquest esdeveniment, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic epatxot@gencat.cat

 

COL·LABORADORS                                     

                                                                                                         

                                                                                                                                                                                  


AGÈNCIA CATALANA DE TURISME

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya