Inici > Trips Buy Catalunya 2014

Trips Buy Catalunya 2014

El proper 9 d’octubre l’Agència Catalana de Turisme celebrarà el Buy Catalunya. Es tracta del workshop més important del sector turístic a Catalunya que se celebra bianualment, on les empreses catalanes turístiques líders es troben amb operadors turístics de tot el món.

Actualment estem treballant en els viatges de familiarització del Buy Catalunya previstos al Pla d’Accions i Objectius 2014 que tindran lloc els dies 7 i 8 d’octubre arreu de Catalunya.

Aquests són els programes dels viatges previstos:

 

En el cas que vulgueu fer proposta de participació, ompliu el següent formulari detallant el nom del trip en el camp “Observacions” i el que oferiu:

 

Persona de contacte *
Nom de l'empresa *
Adreça *
Localitat *
Codi postal
Telèfons *
Correu electrònic *
Pàgina web *

Propostes per incorporar als trips (màxim 150 caràcters) *


Idiomes d'atenció al públic (màxim 75 caràcters)


Preu oficial / per pax *
Preu proposta trips act / per pax *
Consento que les meves dades siguin incorporades al fitxer de dades de caràcter personal denominat “Base de dades del sector turístic", del qual es titular l’Agència Catalana de Turisme, amb la finalitat d’utilitzar-les per rebre informació i publicitat de la nostra entitat i d’altres relacionades amb la promoció turística de Catalunya, i comunicació amb el sector turístic nacional i internacional per dur a terme la promoció turística de Catalunya. També dono el meu consentiment per a que les meves dades siguin transferides internacionalment als centres de promoció turística de l’Agència Catalana de Turisme ubicats a França, Bèlgica, Brasil, Regne Unit, Finlàndia, Itàlia, Alemanya, Rússia, Xina, Singapur i EEUU amb la finalitat de comunicar-se amb el sector turístic de l’àmbit territorial respectiu per dur a terme la promoció turística de Catalunya. En tot cas, l’ACT garantirà el compliment de la legislació sobre protecció de dades personals i la implementació de les mesures de seguretat requerides pel RD 1720/2007. Per exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposició al tractament pots adreçar-te a l'Agència Catalana de Turisme, situada a Barcelona- 08008, Passeig de Gràcia, 105- 3a planta; o escriure a la següent adreça: lopd.act@gencat.cat. Per obtenir més informació sobre el tractament teves de les dades personals pots consultar la nostra Política de Privacitat

captcha

 


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya