Inici > Sortejos i concursos > Concurs Fotogràfic “Imatges de Catalunya”

Concurs Fotogràfic “Imatges de Catalunya”

Quin és l’objectiu del concurs Imatges de Catalunya?

Promocionar i donar a conèixer la destinació “Catalunya” mitjançant la realització de fotografies de diverses temàtiques a través dels seus paisatges, indrets, poblacions, recursos turístics, productes locals, gastronomia, monuments, cultura i paisatge, cultura i escapada, enoturisme (vi i natura, vi i família, vi i mice, vi i música), tecnologia, cicloturisme, senderisme, rutes BTT, vacances en família a la costa, negocis i reunions mice, esdeveniments, turisme esportiu, activitats d’aventura, neu, etnologia i vida rural als Pirineus, accessibilitat i turisme responsable (discapacitat física i sensorial), sènior/50+…

En què consisteix el concurs?

Aquest concurs consisteix en la realització d’entre 1 i 100 fotografies, enfocades al turisme que transmetin un o varis dels valors de la marca Catalunya seguint els 5 Eixos següents:

1.- Avantguarda: moderna, cosmopolita i trendy
2.- Rauxa: genial, històrica i actual
3.- Qualitat de vida: mediterrània, saludable i bonica
4.- Identitat pròpia: culta, assenyada i assossegada
5.- Força del col·lectiu: dinàmica, acollidora i cordial

Les imatges han d’estar sempre enfocades al turisme. Per tant, si hi apareixen persones han d’estar realitzant activitats d’oci, gaudint del seu lleure en activitats afins al turisme ja es tracti d’interiors, instal·lacions, allotjaments i amb paisatges emblemàtics de Catalunya.

Hi haurà un total de 400 premis de 200€ per cada fotografia seleccionada. El jurat podrà premiar, com a màxim, 25 fotografies per participant.

El termini de presentació s’iniciarà l’endemà de la publicació al DOGC i, tal i com s’estableix al punt 2 de les Bases del present concurs fotogràfic, finalitzarà el dia 2 de juliol de 2016. Per més informació podeu consultar les bases al següent enllaç: http://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=728272&language=ca_ES

Important: No s’admetran a concurs fotografies presentades més enllà del dia en què finalitza el termini. El compliment dels requisits sol·licitats al DOGC s’acreditarà mitjançant la declaració responsable inclosa a la sol·licitud de participació que s’adjunta.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya